У справі смертельної ДТП за участю мотоциклістів проводять експертизи

15.06.2019 12:30

Як повідомлялося раніше, при виїзді з Олександрії зіштовхнулися спортивний мотоцикл Honda та скутера. У результаті зіткнення загинуло троє людей. Наразі Ленінський суд ухвалив проведення експертиз для встановлення обставин пригоди, інформує медіапортал DOZOR.

Так, відомо, що водій мотоцикла Honda VFR 800 рухався з боку центру міста Олександрія в напрямку міста Знам`янка і зіштовхнувся з мопедом HONDA, який рухався в попутному напрямку.

У результаті ДТП загинули водій спортивного мотоцикла Honda VFR 800, а також водій і пасажир мопеда. Пасажирка спортивного байка вижила, але отримала тілесні ушкодження, з якими її госпіталізували до Олександрійської міської лікарні.  Правоохоронці розпочали за даним фактом кримінальне провадження за  ч 3 статті 286 ККУ.

Наразі на транспортні засоби накладено арешт. Також суд вирішив призначити судово-медичну експертизу для встановлення ступеню тяжкості тілесних ушкоджень, отриманих в результаті дорожньо-транспортної пригоди та причин смерті трьох учасників аварії.

Експерт має відповісти на питання про те, які тілесні ушкодження виявлені при дослідженні померлих, їх локалізацію, механізм утворення, тяжкість, час спричинення, причину смерті, а також чи знаходилися особи у стані алкогольного сп’яніння під час ДТП.

Переглядiв: 812