У справі вбивства двох людей правоохоронці перевіряють номери мобільних

19.03.2020 10:33
image

У рамках справи щодо вбивства чоловіка та жінки в Світловодську правоохоронці перевіряють номери мобільних телефонів. Про це медіапорталу DOZOR повідомили правоохоронці.

Так, пригода сталася на початку січня. Невідомі зловмисники вбили 40-річну жінку та її 36-річного співмешканця.

У ході проведення слідчих та розшукових дій, спрямованих на розкриття вказаного кримінального правопорушення, правоохоронці встановили одного з можливих причетних до вбивства. Наразі поліцейські відпрацьовують мобільні номери осіб, з якими контактували обидва потерпілі.

З метою виявлення як таких обставин, що викривають, так і тих, що виправдовують особу, а також обставин, що пом`якшують чи обтяжують покарання, надання цим обставинам належної правової оцінки та забезпечення прийняття законних і неупереджених процесуальних рішень необхідно провести тимчасовий доступ до речей і документів (трафік) у оператора стільникового зв`язку.

Суд постановив одного з операторів мобільного зв’язку надати правоохоронцям інформацію щодо адрес розташування та номерів базових станцій, які забезпечують зв`язок кінцевого обладнання з вказаним вище абонентським номером, ідентифікаційні ознаки кінцевого обладнання абонента А: унікальний ідентифікатор сім-картки (IMSI), міжнародних ідентифікаторів кінцевого обладнання (ІМЕІ), тощо, дату, час та тривалість з’єднань з особами, які можуть бути причетними до злочину.

Нагадаємо, у Світловодську невідомі зловмисники вбили 40-річну жінку та її 36-річного співмешканця. За попередніми даними люди отримали травми, несумісні з життям, внаслідок кульових поранень. Зловмисники зникли з місця злочину.

  Фото зі спільноти «Громадський рух стаття п’ять»

Переглядiв: 839