У студентської молоді в Кіровограді дізнаватимуться про соціально-політичні настрої

08.02.2019 11:03
image

Новостворена громадська організація «Аналітичний центр «Незалежна соціологічна лабораторія» навчатиме молодь політичній свідомості напередодні виборчого процесу. Про це під час прес-конференції повідомила голова ГО Яна Сапожнікова сьогодні, 8 лютого, інформує медіапортал DOZOR.  

За словами активістки, дане дослідження стане пілотним проектом від організації. Метою проекту є визначення суспільно-політичного настрою студентської молоді міста. В рамках проекту передбачається ознайомити молодь з відомими ресурсами, де можна ознайомитися з соціально-політичними процесами в країні. Також планується дослідити ефективність молодіжної політики на загальноукраїнському та місцевому рівні.

«Зараз передвиборчий час, і молодь, на жаль, не залучена до цього процесу. Тому наш проект включає просвітницьку та науково-дослідницьку діяльність. Ми, співпрацюємо з молодіжними радами та органами студентського самоврядування методом фокус-групи, яка передбачає інтерв’ю за участю 8-10 учасників. Ми хотіли б дізнатися, чому люди беруть участь у загальнодержавних процесах або ж не беруть у них участь», - пояснила заступник голови ГО Анна Волохова.  

Першим майданчиком спілкування з молоддю стане педагогічний університет. Дослідження відбудеться протягом лютого-березня, після чого його результати будуть оприлюднені активістами.

Переглядiв: 787