У суді по справі екс-секретаря міськради Бойка додивлялись відеодокази

02.02.2017 12:31

imageНа черговому засіданні в Ленінському районному суді м.Кіровограда по справі звільнення екс-секретаря міськради Сергій Бойка продовжували ознайомлюватись з відеодоказами сьогодні, 2 лютого, інформує кореспондент сайту DOZOR.

Сторона позивача надала суду додаткові диски із записом трансляції скандального засідання сесії міськради, на якому Сергія Бойка зняли з посади секретаря міськради. Ці відеодокази впродовж півгодини переглядалися судом і коментувалися сторонами позивача та відповідача.

«Була пропозиція не закривати сесію. Депутати голосують, пропозиція не підтримана, депутати проголосували проти того, щоб закривати сесію. Але Андрій Павлович Райкович самочинно на свій власний розсуд вирішує питання сам закривати чи не закривати сесію. І не закриває нібито сесію. Хоча вона повинна бути закрита, виходячи не тільки з вимог регламенту, але й з вимог депутатів за підсумками голосування. Ми доводимо, що взагалі 5 і 6 засідання 4-ї сесії де-юре є незаконним, нелегітимним», - доводить свою позицію представник позивача Ігор Погасій.

Суддя зачитала список долучених до справи документів і запропонувала сторонам провести судові дебати в письмовому форматі. Наступне засідання по справі Бойка відбудеться у Ленінському районному суді 17 лютого о 14:00.

Нагадаємо, фракція “Наш край” на сесії міськради 23 вересня висунула пропозицію відсторонити від посади секретаря міської ради Сергія Бойка. Як повідомляв сайт DOZOR, екс-секретар міської ради Сергій Бойко вважає, що його звільнили з порушеннями регламенту, тому звернувся з позовом до Ленінського суду.

Читайте також:

На суді по справі екс-секретаря Кіровоградської міськради Бойка дивилися відео

Сім кіровоградських депутатів давали свідчення на суді по справі Бойка

Переглядiв: 1221