У супермаркетах Кропивницького обмежили кількість товару в одні руки

18.03.2020 09:07

В обласному центрі у супермаркетах АТБ та "Файно Маркет" обмежили кількість товару в одні руки із сьогоднішнього дня, 18 березня. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомили у даних торговельних закладах. 

За інформацією, у зв’язку з карантином по Україні зростає попит у супермаркетах. Люди скупляють товари першої необхідності у великій кількості, через що створюють ажіотаж. Тому керівництво мережі супермаркетів АТБ вирішило ввести певні обмеження щодо  кількості товару в одні руки.

"Якщо це напої, зокрема, пиво, соки, вода, лимонад, то не більше 12 штук у руки. Якщо це сипуче, то не більше 5 кілограм. Всі інші одиниці товару не більше 5 штук одному покупцю. Такі правила ми ввели вже по всій Україні, зокрема і в Кропивницькому. Продавці та касири проінформовані", - розповіла оператор мережі супермаркетів АТБ Євгенія.
"У нас не вистачає круп та консервації. Сьогодні вже ввели обмеження щодо кількості одиниць товару в одні руки. Зокрема, не більше 5 кілограмів круп та максимальна кількість напоїв - 12 одиниць", - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR керуючий супермаркету Олексій Зубенко.

Однак в інших супермаркетах, зокрема, "Маркетопт" та "Велмарт" не планують вводити подібні обмеження.

"Ніяких обмежень наразі ми не вводимо. У нас товар у достатній кількості, щоб забезпечити населення міста. Працюємо в штатному режимі. Ажіотажу та паніки, на щастя, немає. Товару достатньо на полицях супермаркету, щоб забезпечити населення міста", - розповіла у коментарі медіапорталу  керуюча супермаркетом "Маркетопт", що знаходиться на вулиці Тельнова, 13, Наталя Рибка.
Переглядiв: 2187