У Центральному сквері Кропивницького замість «Золотих куполів» з’явилася сучасна піцерія (ФОТО)

09.01.2020 15:50
image

Торік з Центрального скверу зникло одне з найстаріших кафе – «Золоті куполи», яке, як відомо, неодноразово потрапляло в поле зору громадськості та правоохоронців через різні кримінальні порушення. Та й сам сквер мав погану славу, в тому числі через це кафе. Наразі в приміщення вдихнули нове життя і нещодавно відкрили новеньку піцерію під назвою «Sevenpizza». Про створення сучасного сімейного закладу у центрі Кропивницького медіапортал DOZOR дізнавався в адміністрації піцерії. 

За словами керівництва «Sevenpizza», ідея відкриття такого закладу виникла давно, а сквер «Центральний» - місце, яке довго очікує на реконструкцію. Відтак змінювати інфраструктуру неабияк актуально, тож чотири місяці тому розпочали активні роботи зі створення піцерії.

«Ідея створити такий заклад з’явилася давно, оскільки в місті бракує піцерій з гарним комплексом якісних послуг для клієнтів та ще й з коректним співвідношенням ціни та якості. Це основна причина того, що тут з’явився такий заклад. Було непросто, адже це приміщення нам дісталося в дуже поганому стані. Ми зробили капітальний ремонт, створили нову фасадну частину. Тепер це приміщення виглядає сучасним і ззовні, і всередині», - розповідають в адміністрації закладу.
image

БУЛО

image

СТАЛО

За словами керівництва піцерії, головні принципи роботи закладу – приваблива ціна, відмінна якість та оперативність. Саме це, на їх думку, вигідно вирізняє «Sevenpizza» від інших піцерій.

image
image
image
«Ми прагнемо все робити не лише якісно, але й швидко. У нас є доставка піци, і ми намагаємося, щоб клієнт її очікував не більше 30 хвилин. Для нас найголовніше, щоб клієнт залишився задоволеним і від смаку піци, і від швидкості обслуговування», - додають у адміністрації.

Щодо меню піцерії, перелік приємно вражає демократичними цінами та широким асортиментом класичних видів піц. Вартість однієї -  від 60 до 130 гривень. 


image
image
image
image

Ознайомитися з меню та зробити замовлення можна на сайті sevenpizza.ua та за безкоштовним номером телефону: 0 800 – 757 – 737.

image
image
Переглядiв: 13048