У центрі Кіровограда група невідомих побила підлітків  

04.02.2019 12:22

В обласному центрі біля колишнього кінотеатру «Зоряний» група невідомих побила п’ятьох неповнолітніх минулими вихідними. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомив один із постраждалих Святослав.

За інформацією, подія сталася близько 18-ї години. Хлопці святкували день народження друга та з піцерії пішли до скверу.

«До нас підійшли двоє п’яних хлопців, просили їжу, і ми їм дали. Потім почали штовхатися, ми попередили, щоб вони заспокоїлися. Після чого невідомі зателефонували комусь, приєдналося ще близько шести-семи людей і я впізнав одного з них. Я вирішив із ним поговорити та попросити, щоб він заспокоїв інших. Але до нас підійшло ще шестеро та почали бійку», -  розповів Святослав.

У результаті бійки постраждало троє хлопців. За словами матері одного з потерпілих - молодого поета та учня школи № 31 Дениса Бірзула Наталії, її сину наносили сильні удари по голові та зараз в нього чисельні гематоми. Хлопець знаходиться у дитячій обласній лікарні.

«Після інциденту ми з батьком зустріли знайомих, які нам розповіли, що ті хлопці погрожували мені з друзями за те, що звернулися до поліції. Вчора телефонували моєму знайомому з погрозами. Вже кажуть, що нас шукає близько 30 людей», - додав Святослав.

У поліції області повідомили, що за цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 125 ККУ.

Переглядiв: 1226