У центрі Кіровограда перехожим жінкам дарували квіти (ФОТО)

08.03.2019 16:18
image

В обласному центрі на вулиці Дворцовій активісти вітали жінок з Міжнародним жіночим днем, даруючи квіти сьогодні, 8 березня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, організаторами заходу виступила  громадська організація «Перспектива молоді». Із новим репертуаром для присутніх виступав гурт «Душа» (колишній гурт «Feel-in»). Під час концерту активісти дарували квіти жінкам та говорили компліменти.

«Оскільки це дійсно гарне світле свято весни, ми хочемо поділитися своїми позитивними емоціями з нашими містяночками. Тому ми підготували квіти, щоб зробити чарівних жінок трішечки щасливішими», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR голова громадської організації «Перспектива молоді» Дмитро Бабак.
«Я вперше бачу, що на вулиці дарують квіти дівчатам. Було дуже приємно і несподівано отримати квітку від незнайомих людей. Одразу виникає святковий настрій. Я насолоджувалася піснями улюбленого гурту. Завдяки цьому заходу я отримала настрій на весь день», - поділилася враженнями жителька міста Марина Єрмолаєва.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 1834