У центрі Кіровограда протестують автомобілісти (ФОТО)

20.11.2018 08:41
image

В обласному центрі на вулиці Великій Перспективній містяни влаштували мирну акцію протесту через законопроект щодо розмитнення автівок на єврономерах сьогодні, 20 листопада. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, 15 червня Верховна Рада України підтримала законопроект щодо розмитнення авто на єврономерах, згідно з яким вводиться граничний коефіцієнт віку автомобіля.

В рамках всеукраїнської акції протесту ВО «Авто Євро Сила» активісти заблокували рух транспорту на вулиці Великій Перспективній.  Крім того, рух перекрито по дорозі державного значення Н – 14 Олександрівка – Кіровоград – Миколаїв км 76 біля села Степове Компаніївського району.

«Ми хочемо, щоб у законопроекті прибрали коефіцієнт віку автомобіля, тому щорозмитнити автівку дуже дорого коштує. Зокрема для звичайної машини 2003-2004 року це близько трьох тисяч доларів. Наше бажання полягає в тому, щоб розмитнення автівки було доступним для кожного українця. Якщо влада не захоче нічого змінювати, ми будемо думати про подальші дії. Крім того, протестуємо проти зростання цін на паливо», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR учасник акції Сергій Чухрій.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2304