У центрі Кіровограда вандали понівечили новий туристично-інформаційний вказівник (ФОТО)

17.08.2018 11:04

В обласному центрі біля Ковалівського парку невідомі пошкодили вказівник до визначних місць, встановлений минулого місяця. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила автор проекту, який переміг у рамках Громадського бюджету Наталія Соловйова, інформує медіапортал DOZOR.

«Люди-європейці! Навіщо ви гнете нові вказівники в рідному місті? Це не Порошенко зробив, це не Гройсман, і не Райкович! Це ви самі власними руками руйнуєте міське майно, а потім ниєте, що все в руїнах», - написала Соловйова, зазначивши, що звернулася з цією інформацією до міського відділу культури.

Керівник відділу культури та туризму Анна Назарець констатує, що вказівники шкодять вже вчетверте.  Винних у пошкодженні вказівників правоохоронці поки не знайшли.

«У поліції вже три заяви. Я не вірю в те, що ніхто не бачить, хто таке робить.  Я вважаю, що це робить одна людина цілеспрямовано, не знаю, навіщо. З понеділка КП «Міськсвітло» буде лагодити вказівник. З моменту встановлення вказівники шкодили на вулиці Дворцовій, біля міськради. За останнім фактом ми не зверталися до поліції, не бачимо сенсу», - повідомила Анна Назарець.

Нагадаємо, у центральній частині Кіровограда встановили вказівники до визначних місць обласного центру.

Як повідомляв DOZOR, невідомі пошкодили туристично-інформаційний вказівник, який встановили в рамках проекту «Громадський бюджет».

image

Фото Наталії Соловйової

Переглядiв: 1132