У центрі Кіровограда Volkswagen врізався в електроопору. Рух по вулиці обмежили (ФОТО)

22.09.2017 08:22
image

В обласному центрі, біля будівлі центру обслуговування абонентів ПАТ "Кіровоградобленерго", що на вулиці Великій Перспективній, автомобіль  Volkswagen врізався в електроопору через що обірвалися кабелі освітлення та тролейбусної мережі сьогодні,  22 вересня. Про це повідомляє DOZOR.

Так,  наразі ділянка дороги перекрита.

"Біля будівлі "Кіровоградобленерго" сталася ДТП. Мікроавтобус Volkswagen втратив керування. У нього відмовити гальма і він в’їхав в тролейбусну опору, збив її. А на цій опорі були усі комунікації: освітлення, світлофор, контактна мережа, Інтернет. Зараз організовані роботи з усунення аварії. Працюють з тролейбусного депо, з КП "Міськсвітло", поліція. Не працює світлофор, тролейбусна мережа, освітлення. Все стоїть. Освітлення на вечір вже буде", - повідомив у коментарі сайту DOZOR директор КП "Міськсвітло" Дмитро Тоток.

"30-річний водій автомобіля Volkswagen рухався по вулиці Великій Перспективній вниз до спортшколи. Зі слів водія, йому стало зле і він виїхав на зустрічну смугу руху і наїхав на припаркований автомобіль Deawoo Lanos  та маршрутний засіб БАЗ, а також врізався в електроопору. Від медичної допомоги водій відмовився. На момент скоєння аварії керманич був тверезим. Автомобілі зазнали механічних пошкоджень», - повідомила речник патрульної поліції міста Наталія Трішина.

image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1333