У центрі Кіровограда з автобуса висадили трьох пасажирів через несплату за проїзд (ФОТО)

03.12.2018 15:36
image

В обласному центрі на вулиці Великій Перспективній біля головної площі висадили з автобусу № 130 трьох пасажирів, які не сплатили за проїзд сьогодні, 3 грудня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Двоє пасажирів стверджують, що зайшли на зупинці біля АС №1, ще одна жінка – біля четвертої міської лікарні та сіли у самому кінці автобуса. Кондуктор до них не підійшов і не взяв оплату за проїзд, але гроші в них були.

«Контролер, який перевіряє кондуктора, помітила, що люди не сплатили. Водій натиснув кнопку тривоги, патрульна поліція зреагувала і прибула для з’ясування обставин. Тих, хто не сплатив, висадили з автобусу, який наразі продовжує свій маршрут згідно з графіком», - прокоментував старший сержант поліції Олександр Васільченко.

Інспектор з контролю КП «Електротранс» Любов Чистюліна пояснила причини виклику патрульної поліції.

«Жінка проїхала п’ять зупинок безкоштовно, ще двоє пасажирів – одну. За правилами користування громадським транспортом, якщо пасажир погоджується сплачувати штраф, то поліцію не викликають. Оскільки вони порушили правила перевезення та відмовилися від сплати штрафу в сумі 80 гривень, виклик поліції був обов’язковим», - розповіла Любов Чистюліна.

Особи, які не сплатили за перевезення, написали пояснювальну, а інспектор з контролю КП «Електротранс» – заяву. Надані матеріали будуть направлені до міського відділу поліції.  

image
image
Переглядiв: 2568