У центрі Кропивницького обікрали магазин техніки (ВІДЕО)

23.10.2020 06:58

В обласному центрі по вулиці Великій Перспективній двоє невідомих обікрали магазин комп'ютерної техніки «Indicative» сьогодні, 23 жовтня. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомив директор магазину Олександр Іщенко.

За словами директора магазину, о 2:20 грабіжники виломили двері магазину і проникли всередину, звідки викрали чотири ноутбуки.

«Дивлячись на те, як відкривали двері, то , на мій погляд, це починаючі грабіжники. У нас в магазині працювало дві камери відеоспостереження, які зафіксували, що вони дуже довго відчиняли двері, чотирнадцять разів смикали перед тим, як проникнути всередину. Якби це були професіонали, вони б відкрили двері набагато швидше», - припустив директор магазину Олександр Іщенко.

Попередньо власники порахували, що сума збитків складає понад 80 тисяч гривень. Відомо, що молодики взяли чотири ноутбуки, вартість найдешевшого 14 800 гривень, найдорожчого – 20 200 гривень. Крім цього, грабіжники пошкодили техніку, яка була в магазині.

У поліції області факт підтвердили. Інформацію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 185 ККУ (Крадіжка). Нині працівники поліції проводять заходи по встановлено осіб причетних до скоєння даного кримінального правопорушення.

Директор магазину звертається до громадян, які стали очевидцями чи свідками пригоди, або тих, хто бачив чи знає осіб, які зображені на відео, із проханням повідомити наявну інформацію за номером: 0995222324 або на лінію «102».

Переглядiв: 4917