У центрі Кропивницького відбудеться вулична акція

14.08.2020 08:40
image

В обласному центрі на вулиці Дворцовій відбудеться вулична акція «Відчуй енергію своєї Батьківщини», приурочена до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України, 20 серпня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори заходу.

За інформацією, з 10-ї години біля приміщення обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є. Маланюка відбудеться бібліопікнік «Відчуй енергію своєї Батьківщини».

Так, містяни зможуть переглянути книжкові виставки «Україна в музиці та живописі», «Ми – українці. Були. Є. будемо!», «Незалежність України в сучасному просторі», виставку фотофактів «Україна незалежна». Також діятиме патріотична вікторина "Правда чи міф" на краще знання цікавих фактів з української історії, державної символіки та арт-майстерня з патріотичного розпису. 

Під час заходу буде проводитися відеозапис поздоровлень і створення єдиного відеролика «Селфі привітання Україні» та спільного фотоколажу «Я люблю Україну» із використанням цитат вірша Юлії Хандожинської «Берегиня».

Захід проводитиметься працівниками бібліотеки спільно з Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області та ТІМО «Відкриті двері».

За детальною інформацією можна звертатися до Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є. Маланюка за номерами: (0522) 32-10-12 або 066 120 64 43

Переглядiв: 1101