У центрі міста кіровоградців навчають діям у надзвичайних ситуаціях (ФОТОФАКТ)

14.06.2017 12:13
image

У обласному центрі на площі біля Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Кропивницького розгорнувся мобільний навчально-консультаційний пункт з навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях сьогодні, 14 червня. Про це повідомляє DOZOR.

За словами методиста  обласного методкабінету навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області Вікторії Нестеренко, захід спрямований на всі категорії населення, але найбільше консультують безробітних мешканців міста та дітей.

«Мобільний навчально-консультаційний пункт займається навчанням непрацюючого населення міста діям у надзвичайних ситуаціях у разі виникнення. Працюючі містяни навчаються цьому за місцем роботи. Але до нас підходять різні люди, а також діти. Ми надаємо їм повноцінні консультації, відповідаємо на запитання, а також даємо інформаційні листівки. Крім цього, ми демонструємо містянам пам’ятки застережливого характеру на різні тематики, навчаємо їх способам захисту органів дихання від різних шкідливих речовин.  Ми розробляємо посібники, методичні рекомендації самостійно. Особливу увагу ми приділяємо і дітям, оскільки зовсім нещодавно розпочалися літні канікули. Щодня до нас приходять десятки містян різного віку. Кіровоградцям важливо знати елементарні правила безпеки та дії у надзвичайних ситуаціях», - повідомила у коментарі сайту DOZOR Вікторія Нестеренко.
image
image
Переглядiв: 1171