У закладах культури бракує працівників

06.06.2019 12:41
image

Роботодавці області потребують 29 працівників для закладів культури області. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в обласному центрі зайнятості.

Зокрема, працівників готові взяти на роботу Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М.Л. Кропивницького, відділ культури та туризму Бобринецької районної державної адміністрації, дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №71 «Катеринка» комбінованого типу, Кіровоградський обласний центр народної творчості та ін.

Роботодавці пропонують роботу за такими посадами: завідувач трупи, методист, інженер з охорони праці, спеціаліст-бухгалтер, актор (заклади культури та мистецтва), керівник гуртка, керівник музичний, директор (начальник, інший керівник) підприємства, редактор, режисер та ін.

Своїм підлеглим роботодавці Кіровоградщини готові платити від «мінімалки» (4173 грн.) до 7358 гривень.

Наприклад, керівнику аматорського колективу (за видами мистецтва) Відділу культури та туризму Бобринецької районної державної адміністрації пропонують 4900 гривень на місяць. Наприклад, керівнику аматорського колективу (за видами мистецтва) Відділу культури та туризму Бобринецької районної державної адміністрації 4 173 гривень на місяць. У той же час, Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М.Л. Кропивницького запрошує актора з оплатою праці 6003 гривень.

Переглядiв: 798