У зґвалтуванні трирічної дівчинки підозрюють психічнохворого чоловіка, який видає себе за священика  

02.10.2017 11:03
image

У зґвалтуванні трирічної дівчинки підозрюють 37-річного жителя с. Веселівка Новомиргородського району. Про це сайту DOZOR стало відомо з власних джерел.

За інформацією джерела, вчора, 1 жовтня,  до поліції звернулася  28-річна  жінка, повідомивши, що  близько 16 години вона залишила без нагляду свою трирічну доньку, яка гралася на неогородженому подвір’ї будинку. Повернувшись через 20 хвилин, жінка побачила, що її донька вийшла з чагарників, які розташовані біля дому, зі слідами бурого кольору на ногах та штанах. Дитина нічого пояснити не змогла, оскільки з народження не розмовляє.

За інформацією джерела,  правоохоронці підозрюють у вчиненні даного кримінального правопорушення 37-річного жителя с.Веселівка Новомиргородського району. За неофіційною інформацією, чоловіка звати Олександр, він  був  раніше судимий за хуліганство  та страждає на психічні захворювання.

Прикмети підозрюваного: зріст 190 см., середньої тілобудови, обличчя овальне, волосся та борода чорного кольору. Був одягнений у чорну рясу з зображеннями православної символіки, сині джинси, світлий светр, сіру куртку (куфайку), при собі мав біблію, може знаходитись біля церков та храмів і видавати себе за священика.

У обласній поліції наразі не надали офіційного підтвредження щодо розшуку даної особи.

Як повідомляв DOZOR, на Кіровоградщині зґвалтували трирічну дівчинку. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Фото nash-yaroslavl.ru

Переглядiв: 3849