У Знам’янці помер головний ревізор Одеської магістралі

21.02.2019 15:30
image
У місті Знам’янка раптово помер головний ревізор з безпеки руху поїздів і автотранспорту регіональної філії «Одеська залізниця» Рудольф Мелкумян  20 лютого. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

За інформацією, Рудольф Мелкумян присвятив роботі на залізничному транспорті майже сорок років. Нещодавно посадовець був нагороджений подякою від Одеського міського голови.  Колеги по роботі згадують, що Мелкумян був надзвичайно активною людиною.

«На превеликий жаль, новина трагічна, яка просто приголомшила - пішов з життя Рудольф Григорович Мелкумян. Тільки позавчора ми в Fasebook дивилися його відео про засніжену Одеську дорогу, слухали його коментарі ... Жартували. Шок! Пішов із життя цілий світ. Людина високої порядності, невтомний трудівник, великий професіонал, людина багатогранних здібностей і талантів і просто розумниця, закоханий в своїх близьких, друзів і звичайно в свою Одеську залізницю», - написала у соцмережі колега Світлана Лут.

Правоохоронці інформацію підтвердили та повідомили, що повідомлення до поліції надійшло близько 8:00. Чоловік помер в будівлі на вулиці Залізничній.  

Переглядiв: 2863