Учасники «Зіркового ралі» фінішуватимуть у Кіровограді

18.06.2019 06:44
image

Власники класичних автомобілів фінішуватимуть в обласному центрі у рамках «Зіркового ралі». Про це під час прес-конференції повідомив начальник міського управління молоді та спорту Сергій Колодяжний сьогодні, 18 червня, інформує медіапортал DOZOR.

«Я хочу подякувати Миколі Миколайовичу (власнику галереї «Єлисаветград» - ред.)  за ініціативу. Це значна подія і значне шоу.  12 липня буде фініш у Кропивницькому на Театральній площі.  Екіпажі прибуватимуть з боку Умані, Черкас та Олександрії. Екіпажі приїдуть по великому кільцю за маршрутом Кропивницький - Олександрівка-Знам’янка –Кропивницький. 13 липня тут буде фініш великого етапу, а також виставка, спілкування з екіпажами. 14 липня вони поїдуть по своїм напрямкам», - повідомив Колодяжний.
image

За словами ініціатора проведення ралі, власника галереї Миколи Цуканова, до міста прибуде близько 50 екіпажів з низки областей країни.

«Торік я попросив, щоб ми могли приділити увагу тому, що було в 1912 році. Ми знайшли документи про те, що цей автопробіг проходив через наше місто.  Це захід всеукраїнського масштабу, яке підніме наше місто у культурному сенсі», - зазначив Цуканов.
image
Переглядiв: 1029