Учасників нічної стрілянини у Кіровограді затримали (ФОТО)

11.04.2017 07:31

image

Двох учасників стрілянини,   яка сталася у 101-му мікрорайоні обласного центру затримали сьогодні, 11 квітня. Про це сайту DOZOR повідомили у полції області.

У результаті проведених заходів місцезнаходження двох підозрюваних встановили. Обидва переховувалися в сусідньому районі у квартирі, яку винаймали. 

«Наразі двоє з них зараз спілкуються з поліцейськими, для третього – це питання «недалекої перспективи», - повідомив начальник поліції області Сергій Кондрашенко.

За інформацією, троє громадян, уродженців іншої країни, на автомобілі БМВ під’їхали до багатоповерхівки у справах. На зворотному шляху зустріли місцевого жителя, з яким деякий час сварилися. У результаті двоє зловмисників дістали зброю – пістолет та мисливський обріз – і кілька разів поцілили  у 36-річного місцевого мешканця.  Чоловіка доправили до лікарні у важкому стані. 

Нагадаємо, у обласному центрі у 101-му мікрорайоні сталася перестрілка  ввечері, 10 квітня. За словами речника обласної поліції Віталіни Бевзенко,  конфлікт стався між пасажирами двох іномарок. Судячи з огляду місця подій та знайдених гільз, стрілянина велася не з автоматичної зброї. По області було введено план перехоплення. 

image

Переглядiв: 2610