Учасників вчорашньої стрілянини затримали без жодного поліцейського пострілу - Кондрашенко

22.02.2017 13:16

image

При затриманні підозрюваних у замаху на вбивство поліцейські жодного разу не вистрелили. Про це на брифінгу повідомив начальник ГУ Нацполіції в області Сергій Кондрашенко сьогодні, 22 лютого, інформує DOZOR.

«Підозрювані встигли дістатися до одного із житлових будинків нашого міста, залишили автомобіль «LEXUS» і пересіли в автомобіль «HONDA» і намагалися втекти за межі Кіровоградщини. Завдяки зладженій роботі підрозділів області, автомобіль був зупинений патрульними поліцейськими. Це важко сказати, що просто зупинений. Поліцейські використовували для цього зброю, але не будемо плутати це з використанням. Ніхто не стріляв, перестрілки не було», - повідомив Сергій Кондрашенко.

Нагадаємо, у вівторок, 21 лютого, в обласному центрі біля Кіровського районного суду сталася стрілянина . У місцевого жителя стріляли та завдали ножового поранення.  Правоохоронці оприлюднили відео з затримання учасників стрілянини в обласному центрі.

Як повідомляв DOZOR,  поліцейським стало відомо про ще одного потерпілого під час конфлікту, який завершився стріляниною. Чоловік звернувся до лікарні швидкої допомоги самостійно через поранення ніг. 

Переглядiв: 1723