Учениця кіровоградського ліцею стала переможницею конкурсу ораторського мистецтва

06.02.2019 07:34
image

Учениця педагогічного ліцею Єлизавета Компанієць стала переможницею конкурсу ораторського мистецтва, який пройшов в Американському домі в Києві. Про це повідомляється на сайті ЦДПУ, інформує медіапортал DOZOR.

Так, конкурс охоплює охоплює понад 50 тисяч молодих людей у ​​більш ніж 60 країнах світу і надає молоді практичний досвід у фундаментальних навичках публічних виступів, а також платформу для висловлення своїх поглядів на світ і своїх мрій на майбутнє.

Цього року 14 півфіналістів, студентів університетів та школярів з усієї України, віком від 16 до 20 років, змагалися представляти нашу країну на Міжнародному конкурсі публічних виступів у Лондоні у травні. 

Тема цьогорічного напівфіналу - «Природа - це наша спільна мова». П'ять кращих ораторів пройшли до фіналу, де вони виступили з промовами без підготовки. Вони обирали свої теми за 10 хвилин до виступу і їм було надано 2-3 хвилини на сам виступ.

Після всіх імпровізованих презентацій судді визначили переможницею кіровоградську ученицю ліцею, яка виявилася кращим спікером за вибором аудиторії. Друге місце зайняв студент Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана Олексій Чайковський.

 

Переглядiв: 751