Учні кропивницької музичної школи перемогли на міжнародному конкурсі

03.06.2020 13:09

Учні музичної школи № 2 ім. Ю.С.Мейтуса обласного центру перемогли на Міжнародному конкурсі «Сила музики». Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила директор музичної школи Валентина Ревенко.

За інформацією, в умовах нинішнього року для участі у всіх конкурсах учні музшколи користувалися тільки тими відеозаписами, які створили до березня 2020 року.

«Саме на цей конкурс нас запросили організатори, які побачили виступ оркестру на Ютуб. Зразковий духовий оркестр «Сурми Єлисавета» та інструментальний ансамбль «Гармонія» - відомі на теренах України та за кордоном колективи. Нас привабив цей конкурс професійним журі продюсерського центру Києва, у складі якого композитори, аранжувальники та фахівці-інструменталісти. До речі, до завоювання диплома гран-прі нам не вистачило одного балу. Родзинкою конкурсу стало відзначення викладачів школи не тільки як керівників, але і як авторів творів та аранжувальників», - розповіла Ревенко.

Так, дипломи І ступеня отримали автори музики - піаністка Марія Мазуренко і викладач Богдан Максименко. Викладачі Людмила Ніколенко, Ганна Скачкова, отримали диплом І ступеня як аранжувальники музичних творів. Ще один фортепіанний дует у складі Варвари Томаз та Анастасії Слінченко отримав завання лауреата ІІІ ступеня.

Переглядiв: 541