Українські бейсболісти перемогли дві збірні під час чемпіонату Європи в Кіровограді (ФОТО)

26.07.2018 17:47
imageВ обласному центрі на бейсбольному стадіоні СДЮШОР-2 „Діамант” відбулися три матчі за участю збірних України, Грузії, Румунуї та Угорщини сьогодні, 26 липня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR. 
Так, збірні України з Грузією продовжили матч, який було перенесено вчора, 25 липня, у зв’язку з погіршенням погодних умов. Гра завершилася перемогою українців з рахунком 12:1. На початку гри рахунок 1:0 відкрила збірна Грузії, проте у своїй першій атаці збірна України отримала чотири очки. Коли різниця у рахунку досягла понад 10 очок у семи іннінгах, судді зупинили гру.
У другій грі збірних Грузії і Румунії перемогу вибороли румуни з рахунком 17:7.
На початку гри зі значним відривом угорці відкрили рахунок 0:6. Пізніше грузини майже зрівняли рахунок – 5:6, але румуни провели три поспіль результативні атаки, завдяки яким і перемогли.
Третя переможна гра українців з угорцями була напруженою і закінчилася з рахунком 9:3. Більшу частину гри рахунок збірних був близький на користь господарів. Обидві команди мали шанси на перемогу, але наприкінці матчу збірна України провела ударні атаки і відірвалася у рахунку.
Якщо у наступному матчі збірних України з Румунією господарі не програють у матчі з різницею у 15 очок, то мають можливість потрапити до фіналу, який відбудеться цієї суботи, 28 липня.

Як раніше повідомляв DOZOR, в обласному центрі розпочався чемпіонат Європи з бейсболу.

Нагадаємо, перша гра збірної України з бейсболу завершилася перемогою.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 883