Українсько-баварський симпозіум щодо реабілітації дітей з інвалідністю проходить у Кіровограді

21.09.2018 14:30
image

В обласному центрі триває відеоконференія спеціалістів з України та Ізраїля  під назвою «Медико-соціальна реабілітація дітей з обмеженням життєдіяльності» щодо реабілітації дітей з інвалідністю. Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори.

До міста з'їхалися всі обласні неврологи України, професори і кандидати медичних наук, які займаються лікуванням дітей з нейром'язовими захворюваннями. Близько години професор Йорам Нево з лікарем-неврологом Аллою Кузьмінською ділились досвідом про лікування дітей з ПМД Дюшена в Ізраїлі за міжнародними стандартами.

Також координатор громадської організації Літтл Степ розповідала про діяльність їх організації, досягнення, допомогу родинам і участь держави у підтримці родин.

«Маючи вже певний досвід і коло спілкування в Ізраїлі за п`ять років, я поставила за мету необхідність проведення відеоконференції «Україна-Ізраїль». Конференція – це краплинка, яка може дати маленький поштовх у покращенні якості життя дітей з ПМД Дюшена в Україні. Мені пощастило, що я отримала згоду від українських неврологів про необхідність проведення такого заходу», - зазначила мати дитини з прогресуючою м'язовою дистрофія Дюшена Маргарита Ященко.

Кожна конференція записувалася, тому для родин, які мають дітей з хворобою ПМД Дюшена та просто зацікавлені особи, можуть проглянути відеоконференцію «Україна-Ізраїль»  запису в Youtube після трансляції за посиланням.

 

 

  

Переглядiв: 776