«Україна єдина»: благодійне театралізоване дійство презентував кропивницький колектив «Світанок» (ФОТО)

17.02.2023 16:03

В обласному центрі у ліцеї «Європейська освіта» відбулися покази благодійної театралізованої вистави «Україна єдина». Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Автор ідеї – художній керівник народного  хореографічного ансамблю «Світанок» Максим Печененко. Він каже: колектив постійно працює над творчими проектами, і якщо до війни це була лише творчість, то зараз – творчість, поєднана з благодійністю. Адже наразі захисники України потребують постійної підтримки.

«Ми влітку вже робили благодійну виставу «Тінь весни» та проводили їх показ. Тоді ми змогли трохи допомогти ЗСУ. А на сьогодні працювали і зробили ще кілька нових номерів, і я запропонував об’єднатися з вокальним ансамблем «Невгамовні», діти із задоволенням погодилися. Буквально протягом кількох тижнів ми підготували цю виставу спільно», - розповів Максим Печененко.

Протягом двох днів виставу показували тричі і колектив готовий робити благодійні покази і надалі. 

«Ми вирішили зробити серію вистави, протягом 15 -16 лютого ми показали її. Для дітей дуже важливі емоції від концерту. Ми готові працювати багато, і якщо буде і можливість та потреба у цих виставах, ми обов’язково будемо робити їх покази», - додав Максим Печененко.

Переглядiв: 1021