Українська команда під керівництвом студента з Кіровоградщини стала другою у європейській олімпіаді з інформатики (ФОТО)

02.10.2022 15:32

Українська команда завоювала друге місце з інформатики серед юніорів. Chairman олімпіади – уродженець Кіровоградщини Антон Ципко, який є студентом одного з американських вишів. Про це він повідомив на своїй сторінці у соцмережах, інформує медіапортал DOZOR.

«Завершилася Європейська олімпіада з інформатики серед юніорів Це була перша в історії України міжнародна олімпіада з інформатики, яка, на жаль, проходила в онлайн-режимі. Незважаючи на війну, ми організували ці змагання та посіли друге місце у командному заліку після збірної Румунії. Хочу подякувати всім, хто зробив це можливим.  Насамперед хочу подякувати нашим польським колегам за те, що дозволили нашим учасникам брати участь разом із поляками. Дякуємо керівникам наших команд, які подбали про учасників під час поїздки та перебування у Плоцьку (Назарій Денге та Юлія Потьомкіна)», - написав Антон Ципко.

8 учасників української команди  доклали максимум зусиль, щоб продовжити навчання у цей непростий час та показали такий чудовий результат на олімпіаді. За інформацією, у змаганнях брали участь талановиті молоді люди з 32 країн.

Читайте також:

Студент з Кіровоградщини, команда якого стала кращою в Європі на міжнародній олімпіаді з інформатики: "Хочу жити в Україні!"

     Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм Інстаграм

Переглядiв: 928