«Універсальні курсанти»: Льотна академія у Кропивницькому створює унікальний кліп (ВІДЕО)

13.08.2021 10:31

У Льотній академії, що у Кропивницькому, вирішили зняти кліп про життя та шлях молоді – від курсантів до пілотів. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR розповіла керівник оркестру академії Оксана Стяжкіна, яка є автором сценарію до кліпу.

Наразі відзнято вже декілька тізерів до відео. За словами Оксани Стяжкіної, ідея кліпу в тому, щоб показати, як та чим живуть курсанти, які навчаються в академії, їх ріст, навчання, складнощі та шлях до пілота великих літаків.

«Цей проект організовувався за ініціативи курсантсько- студентського самоврядування та за підтримки начальника академії Олександра Чумака.  Є оркестр академії, яким я керую, і ми з учасниками колективу обирали собі репертуар. У нас дуже багато композицій, але обрали ми пісню «Smells like teen spirit» і вирішили на цю пісню записати кліп. Ми відзняли багато матеріалів на аеродромі академії, в літаках та біля них, зокрема, біля літака АН-26, який зняли у голівудському фільмі «Нестримні 3». Зараз цей літак знаходиться на обслуговуванні нашої академії. Вирішили почати знімати у Кропивницькому – біля наших маленьких та середніх літаків, а потім – у міжнародному аеропорті «Львів». Ми показали шлях наших курсантів - від курсантської форми завершуючи формою пілотів. Також тут йде сюжетна лінія з літаками – від маленьких, на яких вчаться літати курсанти, завершуючи літаками великої авіації: ІЛ - 76, Boeing 737,Boeing777-300er, Airbus A- 320, Airbus A-380, Airbus A-350 », - розповіла Оксана Стяжкіна.

За інформацією, повну версію відеокліпа презентують до 70-річчя Льотної академії, який офіційно святкуватимуть у вересні в залі обласної філармонії.

Переглядiв: 3467