Уродженця Кіровоградщини підозрюють в пограбуванні ломбарду в столиці (ВІДЕО)

16.05.2021 12:53
image

36-річного уродженця Кіровоградщини підозрюють в пограбуванні ломбарду в столиці. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції, інформує медіапортал DOZOR.

Так, пограбування сталося у березні цього року. За даними слідства, підозрюваний зайшов до закладу під виглядом клієнта. Після того, як працівниця ломбарду вийшла з-за стійки, щоб показати товар, він відштовхнув її та зайшов до приміщення, де зберігаються речі. Жінка почала пручатися, тоді підозрюваний дістав ніж, забрав мобільний телефон та втік.

 «Після опрацювання відео з камер спостереження, що належать до системи «Безпечне місто», ми встановили маршрут руху зловмисника. Далі з’ясували, що після нападу чоловік покинув столицю та протягом трьох місяців переховувався, а коли повернувся до Києва, ми його й затримали. Під час невідкладного обшуку за місцем проживання зловмисника виявили та вилучили одяг, в якому він був у момент вчинення злочину, та ніж. Мобільний телефон ми вилучили у його товариша, якому він продав», - розповів заступник начальника відділу кримінальної поліції Святошинського управління Анатолій Полінкевич.
«Наразі ми перевіряємо причетність 36-річного уродженця Кіровоградської області, раніше судимого за майнові злочини, до скоєння аналогічних злочинів на території міста Києва. Запобіжний захід йому обере суд. Наступні дванадцять років підозрюваний може провести за ґратами», - додав правоохоронець.

Переглядiв: 2461