«Усе моє, все зветься Україна»: у кропивницькій галереї презентували виставку 13-річної художниці (ФОТО)

21.04.2022 16:04
image

У галереї «Єлисаветград» відкрилася виставка 13-річної художниці з Полтави Єви Рибчуновської сьогодні, 21 квітня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, виставка під назвою «Усе моє, що зветься Україна» представлена 35 картинами. За словами засновника галереї Миколи Цуканова, наразі галерея має багато пропозицій щодо презентації виставок.

«У нас наразі багато пропозицій щодо відкриття виставок, оскільки низка галерей в Україні зараз не працюють. Ми провели масштабну онлайн-виставку на Фейсбук-сторінці конкурсу «Щаслива дитина – квітуча Україна», у ній взяли участь 1500 дітей. Я обираю звідти ті роботи, які мені найбільше сподобалися та телефоную керівникам, щоб можна було отримати можливість привернути увагу дітей до популяризації України в світі. Тому народжуються такі цікаві прокети та виставки. Єва Рибчуновська – талановита художниця, її картини бачили у низці міст світу. Тож думаю, що людям буде цікаво побачити ці роботи. До речі, у юної художниці талановитий викладач Ірина Шрамко, яка вже запропонувала нам прийняти виставку їхньої школи з нагоди 60-річчя закладу», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR Микола Цуканов.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Засновник галереї «Єлисаветград» переконаний – будь-яка дитяча художня робота відображає її внутрішній світ, а 13-річна художниця талановито розкриває багато сторінок з життя України та того, що її оточує.

«Ми  говоримо не лише про пейзажі, обличчя. Ця художниця передає на картинах все, що бачить, що її хвилює. І дуже добре, що юна художниця самостійно приймає рішення, що писати і як показувати свою творчість. Я бачу, що Єва має свій талант і старається показати себе, а не копіювати когось іншого», - додав Микола Цуканов.

Виставку можна буде переглянути в галереї протягом місяця.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1324