Усі спортивні зали Кіровоградщини недоукомплектовані  

07.10.2017 12:14

 

У спортивних залах усіх навчальних закладів області спортивне обладнання зношене на 50-60%. Про це у коментарі сайту DOZOR повідомив заступник робочої групи з проведення моніторингу технічного стану спортивних залів та споруд у навчальних закладах області Олександр Шевченко.

За інформацією, в області працюють дві робочі групи, які без попередження перевіряють навчальні заклади, зокрема їдальні і спортивні зали.

 «Справа в тому, що існуючого спортивного обладнання у всіх навчальних закладах області недостатньо для навчальної програми з фізичного виховання. Інвентар зношений на 50-60%. Обладнання виготовлялося ще в 80-90-х роках. Звісно, воно щороку перевіряється, його можна використовувати. Проте на нове обладнання немає коштів», –  зазначає Олександр Шевченко.

Водночас цього року у спортивних залах шкіл різних районів області зробили капітальні ремонти.

«Капітальні ремонти спортивних залів провели у Кіровограді, Олександрії, Кіровоградському, Маловисківському, Новоукраїнському, Новгородківському, Благовіщенському районах. Станом на 1 вересня усі навчальні заклади були готові до роботи», – додає посадовець.
Переглядiв: 961