В "Єлисаветграді" презентують "Море акварелі"

16.02.2017 09:15

image

У галереї «Єлисаветград» відбудеться презентація виставки «Море акварелі» у п'ятницю, 3 березня. Про це у Фейсбуці повідомила адміністратор галереї Ольга Краснопольська, інформує DOZOR.

«Виставка є частиною масштабного проекту - бієнале «Море акварелі», всеукраїнської та міжнародної виставки майстрів акварел. Ініціювала  цей проект Одеська обласна організація НСХУ. Крім українських художників, у виставці взяли участь художники з Німеччини, Молдови та Китаю, що в перспективі дає шанс перетворити її в представницьку міжнародну. Досягнення в цьому виді живопису на українських просторах представили понад сімдесят майстрів з вісімнадцяти міст нашої країни», - повідомила Краснопольська.

За словами Ольги Краснопольської, декілька учасників проекту вже запрошені галереєю на відкриття до нашого міста.  Початок виставки о 16:15.

Нагадаємо, у рамках виставки в галереї будуть представлені експозиції художників з Ізмаїлу, Одеси, Києва, Львова. Крім цього, роботи акварелістів з Китаю, Молдови та Німеччини також будуть в «Єлисаветграді». Китайський художник Лю Цзянь приїде на відкриття виставки і,можливо, проведе майстер-клас для городян.

Переглядiв: 1368