В історичній частині Кіровограда хочуть впорядкувати рекламні вивіски

22.03.2018 15:57

В обласному центрі планується впорядкувати розміщення рекламних вивісок, які знаходяться в історичній частині міста. Відповідне питання обговорювалося під час засідання круглого столу у міськраді, інформує DOZOR.

Так, мова йде про хаотичне розміщення реклами, яка спотворює зовнішній вигляд міста, в результаті чого руйнуються фасади будівель.  Наразі розміщення вивісок не регулюються жодним нормативним документом.

Учасники заходу прийшли до висновку, що  необхідно розробити нові, чіткі, прозорі правила розміщення вивісок, оскільки за допомогою існуючих документів неможливо повністю врегулювати існуючу проблему разом з представниками влади міста та підприємцями.

Представники молодіжної ради при виконавчому комітеті міської ради активно підтримали дану ініціативу і долучились до розробки положення про впорядкування вивісок у місті.

«Зовнішній вигляд нашого міста потерпає від анархії в інформаційному просторі і молодь Кропивницького зацікавлена у очищенні міста від рекламного сміття. Важливою є розробка технічних моментів положень: вимоги до розміщень вивісок, їх стилю, матеріалів, правил встановлення, експлуатації і демонтажу та інше. Це і формує той майбутній зовнішній вигляд вулиць міста. Ідея про прийняття і реалізацію даного документу підписується всім складом нинішньої Молодіжної ради», - зазначила представник Молодіжної ради Катерина Каширна.

 

Переглядiв: 741