В обласній поліклініці запрацювали нові стоматологічні установки

07.03.2024 13:46

У КНП «Обласна клінічна стоматологічна поліклініка Кіровоградської обласної ради» запрацювали нові стоматологічні установки A-dec. Про це повідомила генеральна директорка медзакладу Олена Мар’єва, інформує прес-служба обласної ради.

За словами очільниці закладу, стоматологічні установки A-dec мають одні з найкращих у галузі ергономічні характеристики. Завдяки цьому, зокрема, лікар може швидко брати та повертати наконечники та інші інструменти на місце, не відволікаючись від ротової порожнини пацієнта. Панель «де-люкс» – покращена сенсорна панель системи A-dec, яка дозволяє з легкістю керувати роботою наконечника, допоміжного обладнання, крісла, стоматологічного світильника тощо, а також програмувати дані для двох лікарів. В установку інтегрована унікальна система витрати води, яка не допускає її застоювання і, отже, накопичення в ній бактерій. Кріплення крісла передбачає монтаж бормашини з положеннями для шульги або правші, забезпечує ергономічне та ефективне розташування. У свою чергу, вбудований блок фіброоптичного світла дозволяє підключати до чотирьох наконечників зі світлом або інші прилади.

«Колектив поліклініки щиро дякує Центру громадського здоров’я України за те, що надали нам це сучасне обладнання. Тепер нашим фахівцям набагато легше, а головне – комфортніше лікувати пацієнтів. Наші клієнти також високо оцінили переваги нового обладнання», – наголосила генеральна директорка закладу Олена Мар’єва.   

Переглядiв: 370