В обласній філармонії  відкрили головну ялинку Кіровоградщини (ФОТО)

28.12.2021 13:26
image

В обласній філармонії відкрилася головна ялинка області під патронатом голови Кіровоградської ОДА сьогодні, 28 грудня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

До відкриття долучилися діти з усіх куточків області. До відкриття долучилася голова облдержадміністрації Марія Чорна.

«Дорогі діти, шановні дорослі! Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково здійсняться.  Я вірю, що новий 2022 рік стане для вас роком здійснення найзаповітніших мрій. Буде щедрим на радість і натхнення, добро, удачу і мир. Тож нехай прийдешній рік виправдає ваші самі добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім’ям, буде сповнений яскравими фарбами, приємними враженнями і радісними подіями. Бажаю вам щастя, міцного здоров’я, любові й тепла у родинах,  здійснення найзаповітніших бажань! З Новим роком, із Різдвом Христовим!» - звернулася до присутніх Марія Чорна.
image

Під час урочистого відкриття у фойє філармонії була презентована концертна програма за участю солістів обласної філармонії, казкових героїв та символу року – Тигра. Після цього присутнім дітям вручили новорічні подарунки.  

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

 

 

Переглядiв: 1010