В обласній лікарні у Кропивницькому використовують унікальний апарат високочастотної діатермічної терапії

03.12.2021 07:54
image
У відділенні фізичної та реабілітаційної медицини Кіровоградської обласної лікарні використовують новітню технологію - апарат високочастотної терапії. Про це повідомляється на сторінці закладу у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR. 
 
За інформацією, цей апарат використовується в багатьох напрямках медицини. Особливо в ревматології, пульмонології, неврології, нефрології, урології, а також при багатьох захворюваннях де є запалення та порушення кровообігу. 
 
Завдяки струму, який потрапляє в організм людини, в зоні проблеми виникає відчуття інтенсивного тепла. Висока внутрішня температура, яка утворюється при дії цього струму, викликає цілий діапазон фізіологічних процесів: покращується метаболізм клітини, нормалізуються ферментативні процеси, обмін речовин, зникає спазм м’язових волокон, покращується кровообіг та інше.
 
Тож завдяки цим процесам, вже під час першої процедурі виникає поліпшення, а в кінці курсу лікування (10 процедур) зникає біль, набряк, спазм, збільшується рухливість суглобів, покращується загальне відчуття.
Цей апарат єдиний в Кіровоградській області і знаходиться у відділені фізичної та реабілітаційної медицини КНП «КОЛ КОР».
 
Довідки за номером: 097-103-8-103, з 9.00 до 18.00. 
 
image
Переглядiв: 1046