В обласному театрі ляльок дебютував актор із Донецького драмтеатру

17.05.2022 12:24
image
У Кіровоградському академічному обласному театрі ляльок дебютував актор із Донецького драматичного театру в місті Маріуполь Вадим Єрмішин. Про це повідомив директор закладу Григорій Педько сьогодні, 17 травня, повідомляє медіапортал DOZOR з посиланням на прес-службу обласної ради. 
 
Вадим разом із дружиною, Анастасією Мусатенко, та двома дітьми переїхав до Кропивницького від початку масштабного вторгнення росії.
«На сьогодні драматичні актори вживаються в ролі лялькарів. А Вадим у неділю дебютував у ролі Микити в інтерактивній казці «Як Микита з ярмарку йшов». Глядачі - і дорослі, і малі - тепло зустріли його оваціями. Загалом, актори досвідчені, професійні», – зазначив Григорій Педько.
«З дружиною ми працювали у Донецькому драмтеатрі на посадах акторів вищої категорії. Я – з 2008 року, Анастасія – з 2002. Дуже боляче спостерігати за долею театру, та й загалом Маріуполя – це наше рідне місто, маленька батьківщина. Проте, прийде час і я ще зіграю там свої ролі. В театрі ляльок колектив чудовий, я вдячний за теплий прийом. Навіть сирена не прозвучала під час мого дебютного виступу на сцені, а це вже хороший знак!», – розповів Вадим.
 
Відродити роботу Донецького драматичного театру планують в Ужгороді.
Як уже повідомлялося, у березні обласний театр ляльок започаткував щоденні вистави-сюрпризи для дітей-переселенців.
 
image
image
Переглядiв: 606