В обласному центрі чоловік, який вбив власну матір, сидітиме за ґратами

29.06.2019 15:30

В обласному центрі Ленінський районний суд обрав покарання чоловіку, який наніс численні удари кулаками власній матері, внаслідок чого вона померла. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в суді.

За інформацією, близько 21-ї години чоловік, знаходячись в стані алкогольного сп`яніння, перебував за місцем свого проживання у половині домоволодіння своєї матері. Надалі на побутовому ґрунті між ними виникла сварка та син підійшов до матері, яка лежала на ліжку.

Він наніс їй численні удари кулаками в область тулуба та голови. Унаслідок цього жінка отримала множинні переломи ребер з пошкодженням пристінкової плеври, крововиливи в навколишні м'які тканини та синці.

Внаслідок цього настала смерть. Після нанесення ударів чоловік зник із місця вчинення злочину. Під час судового засідання він визнав свою провину. Ленінський районний суд визнав його винним у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 121 ККУ та призначив покарання у вигляді 9 років і 6 місяців позбавлення волі.

Переглядiв: 776