В обласному центрі нагородили переможців конкурсу «Молода людина року» (ФОТО)

30.06.2019 09:06
image

В обласному центрі на пощі перед міською радою нагородили переможців конкурсу «Молода людина року — 2019» вчора, 29 червня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, комісія розглядала кандидатів для присудження відзнаки «Молода людина року» у семи номінаціях. У номінації «Молодий захисник України» переможцем став командир групи І загону спеціального призначення військової частини А 0680 Олег Візіренко, а у номінації «Відкриття року в області культури і мистецтва» - солістка міського професійного духового оркестру Анастасія Безай та керівник зразкового колективу студії хореографічного мистецтва «Аеліта» Олександра Ткаченко

«Відкриттям року в області фізичної культури і спорту» став спортсмен відділення волейболу дитячо-юнацької спортивної школи  3 Ігор Свиридов, а дипломом у номінації «Молодий працівник промислової галузі» нагородили слюсаря з механоскладальних робіт продуктової команди акціонерного товариства «Ельворті» Андрія Кедіка.

image
image
image
image
«Я висував свою кандидатуру на цей конкурс, оскільки цьогоріч ми з командою отримали перемогу у багатьох чемпіонатах із пляжного та класичного волейболу. Мені лише 18 років, але я вже брав участь у всеукраїнському чемпіонаті серед молоді, до якого допускають гравців віком від 22 років. Це певне  досягнення у моєму житті. Все ж неочікуваним  було те, що я став переможцем. Для мене це дуже важливо, тому що це наступний крок для подолання нових вершин у моїй кар'єрі волейболіста», - поділився враженнями переможець у номінації «Відкриття року в області фізичної культури і спорту» Ігор Свиридов.

 Переможцем у номінації «Молодий підприємець року» стала керівник кафе «Їжак» Вікторія Краснова, «Молодим науковцем року» -  викладач міського інженерного коледжу Галина Горохова, а диплом конкурсу у номінації «Сила духу»  отримала  вихованка відділення «Інваспорт» дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Дар'я Тарасенко

image
image
image
image
Переглядiв: 2365