В обласному центрі нагородили переможців творчого конкурсу для дітей з інвалідністю (ФОТО)

20.06.2019 14:17
image

В обласному центрі у картинній галереї Петра Оссовського нагородили переможців творчого конкурсу «Краса Божого світу очима особливих дітей» сьогодні, 20 червня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, конкурс започаткували Кіровоградська єпархія Української Православної Церкви, обласна організація батьків дітей з інвалідністю «Серце матері» та худмузей.

«Конкурс стартував у квітні та вже до кінця травня діти повинні були надіслати або ж принести нам свої роботи. У нас було три вікові категорії – молодша , до якої входять діти віком від 7 до 12 років, середня – від 13 до 18 та старша – від 18 і більше. Цьогоріч взяли участь 22 дитини з шести закладів, зокрема, спеціальної загальноосвітньої школи № 1, № 3, дитячого будинку «Наш дім» та художньої студії «Палітра душі». Загалом ми отримали близько 50 малюнків. Найбільше робіт надійшло від художньої студії «Палітра душі». Крім того, до конкурсу долучилися дві дитини з Хмельниччини. Тож протягом цього місяця конкурсна комісія оцінювала роботи та звертала увагу, зокрема, на композицію та відповідність назви конкурсу з малюнком», - розповів протоієрей Іоанн Шемедюк.

Під час заходу грамотами та солодощами нагородили Софію Логвінову, Івана Бутковського, Марію Вараницьку, Кирила Давидова, Дар’ю Ленченко, Оксану Притуляк, Ольгу Здор та Богдана Сухіна.

image
image
image
image
image
«Я тільки нещодавно почала ходити до художньої студії та малювати. Вирішила спробувати свої сили у конкурсі. Дуже приємно було отримати грамоту, тому що це значить, що я можу творити щось гарне. Всі малюнки, які я надіслала на конкурс, пов’язані з природою, оскільки саме це мене надихає», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR переможниця старшої вікової категорії у творчому конкурсі Ольга Здор.

Переможцем конкурсу та володарем путівки на море з табором «Джерельце Надії Море 2019» став 10-річний учень Знам’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 3 Кирил Бабкін.

 

Переглядiв: 901