В обласному центрі небезпечно купувати м’ясо у зв’язку з чумою свиней

08.02.2017 09:48

image

Жителів обласного центру попереджають про небезпеку зараження м’яса африканською чумою та радять купувати його у спеціальних точках торгівлі. Про це у Фейсбуці повідомив начальник міського управління торгівлі Сергій Горбовський, інформує DOZOR.

«У Кіровоградському районі в селі Грузьке нашої області виявлено захворювання свиней на африканську чуму. Наразі селище Нове, Обознівка, Катеринівка, Івано-Благодатне  вважаються  «зоною захисту».Не виключено, що, попри заборону, мешканці цього села намагатимуться збувати м'ясо тварин і продавати його в місцях незаконної торгівлі в будь-якому мікрорайоні нашого міста», - повідомив Горбовський.
«Звертаюсь до всіх містян з проханням не купувати м'ясних та молочних продуктів «з рук», - додав чиновник.


Нагадаємо, у Кіровоградському районі зафіксували спалах африканської чуми За інформацією фахівця Держпродспоживслужби, захворювання виявили у диких кабанів, які мешканець Кіровоградського району купив  через інтернет.

Як повідомляв сайт DOZOR, жителям обласного центру слід купувати м’ясо лише на тих  ринках, де є ветеринарні лабораторії, та у спеціалізованих магазинах, де продавець може показати документ, що свідчить про якість продукту.

Фото www.gorod.cn.ua

Переглядiв: 1493