В обласному центрі підлітки побили чоловіка. Потерпілий помер

20.05.2019 09:20

В обласному центрі біля магазину «Південний шлях» в лісосмузі сталася бійка між трьома підлітками та дорослим чоловіком.  Про це медіапорталу DOZOR повідомило джерело у поліції області.

За інформацією, пригода сталася в лісосмузі близько 18:00. До молодих людей підійшов батько одного з неповнолітніх, який перебував у стані алкогольного сп’яніння та запитав, де можливо придбати спиртні напої. Далі між батьком та сином сталася сварка. У словесний конфлікт втрутився знайомий підлітка, який наніс удар ногою в область спини чоловіка, від якого він упав на землю. До бійки долучився ще один неповнолітній. Відтак троє підлітків почали наносити потерпілому удари ногами та кулаками в область голови і тулуба.  

Згідно з довідкою обласної лікарні, неповнолітні спричинили чоловіку тілесні ушкодження у вигляді важкої відкритої проникаючої черепно-мозкової травми, забою головного мозку важкого ступеню, множинні перелами кісток склепіння та основи черепа, набряку головного мозку, переламу нижньої щелепи з обох сторін, перелам верхньої щелепи, перелам кісток носу, носова кровотеча, пара орбітальні гематоми обох очей, множинні садна та гематоми обличчя та інші.

За два дні 47-річних чоловік помер від отриманих травм у відділенні анестезеології з ліжками для інтенсивної терапії.

У поліції області інформацію підтвердили. 

«Підтверджуємо факт про інцидент у Кропивницькому між місцевим жителем та трьома неповнолітніми особами. Від отриманих тілесних ушкоджень 47-річний чоловік помер. Двох осіб затримали у порядку ст. 208 КПК», - повідомили у поліції області.

Підлітку, який перший почав бити чоловіка, повідомили про підозру у вчиненні злочину за ч. 2. ст. 121 Кримінального кодексу України. Також Кіровський районний суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою протягом 60 діб. 

Переглядiв: 11134