В обласному центрі посеред вулиці душили жінку. Потерпіла в лікарні

27.06.2019 10:32

В обласному центрі у мікрорайоні Балашівка невідомий напав на 29-річну Анастасію Коротченко та почав її душити вчора, 26 червня. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомив чоловік потерпілої Олександр.

За інформацією, кіровоградка виявилася невісткою жінки, яку насмерть збили у цьому ж мікрорайоні 6 червня.  

За словами чоловіка потерпілої, ввечері Анастасія вирішила прогулятися.

«Невідомий підійшов до неї і почав душити. Також він додав «Я тебе задушу насмерть». Нападник одночасно затягував її до кущів і вона втратила свідомість. Я так розумію, що після цього він пішов далі. Я телефонував дружині і коли вона прийшла до тями, то  сказала, де знаходиться. Коли я прибіг, вона дуже погано виглядала і розмовляла хриплим голосом», - згадує Олександр.

За словами кіровоградця, невдовзі на вулиці його дружина побачила чоловіка і впізнала в ньому свого нападника. Олександр наздогнав його.

«Він схопився за якусь жінку та не відпускав. Тоді вона почала прохати, щоб я не чіпав їх, оскільки жінка вагітна. Я викликав поліцію, і нападника забрали правоохоронці. Ми з дружиною звернулися до обласної лікарні, і зараз вона перебуває там. У неї болить шия та вона ледь може розмовляти. Крім того, Настя не може рухати правою рукою», - додав кіровоградець.

За коментарем медіапортал DOZOR звернувся до поліції області.

«Особу встановлено. За фактом нанесення тілесних ушкоджень відомості внесено до Єдиного реєстру досудових рішень за частиною 1 статті 125 ККУ», - повідомили правоохоронці.
Переглядiв: 9909