В обласному центрі презентували спортивну мапу

18.06.2019 08:28
image

В обласному центрі презентували проект «Спортивна мапа Кропивницького». Про це під час прес-конференції повідомив автор  проекту Євгеній Савранський сьогодні, 18 червня, інформує медіапортал DOZOR.

За інформацією, проект передбачає картування усіх спортивних закладів на мапі Кіровограда.

«Проект було реалізовано ще у грудні 2017 року. Ця спортивна мапа перша і єдина в Україні за структурою і змістом. На ній нанесені 212 спортивних об’єктів і локацій, де можна реалізувати рухову активність та займатися для підвищення рівня здоров’я, зокрема, чотири міських і обласних спортивних школи, спортивні клуби, заклади спортивного туризму та дитячо-юнацькі клуби. Також на мапі можна побачити бігові та лижні маршрути. Наразі ми активно працюємо, щоб нанести на мапу і велосипедні», - розповів Євгеній Савранський.
image

За словами автора проекту, Британська рада в Україні виділила кошти у сумі 12 125 гривень на розробку логотипу, продукції та проведення workshop для бажаючих створювати мапи. Також за допомогою волонтерських засад кіровоградцям, які долучилися до розробки карти, виплатили близько трьох тисяч гривень.

«За допомогою мапи містяни зможуть дізнатися контактні телефони тренерів або посилання на їх сторінки у соцмережах, а також дані спортивних закладів. Але об’єкти потрібно щороку перевіряти, щоб оновлювати карту. Якщо містяни побачать неточності або захочуть нанести новий об’єкт, то можуть надсилати нам лист на електронну пошту», - додав Савранський.

Бажаючі можуть написати на електронну пошту zeniusua@gmail.com або перейти за цим посиланням для перегляду мапи.

Переглядiв: 497