В обласному центрі п’яний чоловік розгулював із ножем (ФОТО)

08.07.2019 12:51
image

В обласному центрі на вулиці Холодноярській п’яний чоловік розгулював із ножем. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в патрульній поліції області.

За інформацією, поліцейські отримали повідомлення про те, що невідомий чоловік у стані сп’яніння з предметом, схожим на мачете, блукав у громадському місці. Після цього він сів у автівку та поїхав.

Правоохоронці знайшли вказаний заявником автомобіль, у якому за кермом знаходився 58-річний житель Кіровоградського району. За зовнішніми ознаками містянин був у алкогольному сп’янінні. Керманич не заперечував, що вживав алкогольні напої та погодився пройти огляд на місці. Результат показав 2,28 проміле алкоголю в крові, що майже в 11,5 разів вище допустимої норми.

Крім того, в автомобілі чоловіка інспектори знайшли предмет, схожий на великий ніж – мачете. Жодних дозволів на його носіння водій не мав. За керування напідпитку патрульні склали на нього протокол за ч.1 ст.130 КУпАП. Надалі водія та ніж інспектори передали слідчим, яких викликали на місце події.

image
image
image
Переглядiв: 1362