В обласному центрі створять департамент надання адміністративних послуг

14.05.2019 11:52
image

В обласному центрі створять департамент надання адміністративних послуг. Відповідний проект рішення підтримали члени виконкому під час засідання сьогодні, 14 травня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

За словами керівника центру надання адміністративних послуг Антона Шевченка, створення департаменту стало необхідним через відкриття нового центру надання адміністративних послуг у форматі «Прозорий офіс».  Планується утворити департамент як виконавчий орган. До його складу включать структурні підрозділи, зокрема, управління адміністративних послуг, управління у  сфері державної реєстрації, відділ бухгалтерського та організаційного забезпечення та інші.

Департамент займатиметься координацією діяльності Центру надання адміністративних послуг у форматі «Прозорий офіс», формуванням та веденням реєстру територіальної громади міста, реєстрацією та знятям з реєстрації місця проживання, державною реєстрацією прав на нерухоме майно та їх обтяжень, реєстрацією юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців,  розробкою та впровадженням системи заходів зі створення доступних та зручних умов для надання суб'єктам звернень адміністративних послуг тощо.

Переглядiв: 559