В обласному центрі запрацював новий електронний сервіс

07.06.2019 06:40

В обласному центрі запрацював новий електронний сервіс - е-консультації вчора, 6 червня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у міськраді.

Так, завдяки сервісу жителі міста мають можливість долучатися до вирішення питань місцевого значення завдяки новому сучасному інструменту електронної участі.

Проведення е-консультацій здійснюється відповідно до порядку,  затвердженого розпорядженням міського голови від 19 червня 2015 року № 79, з я ким можна ознайомитися за посиланням, а їх результати враховуються виконавчими органами міської ради Кропивницького у подальшій роботі та прийнятті рішень.

Вносити коментарі та брати участь в опитуваннях, консультаціях зможуть зареєстровані члени територіальної громади, які авторизуються на порталі через ЕЦП, Bank ID або Mobile ID.

На першу е-консультацію з використанням нового сервісу виноситься  проект рішення міської ради, яким затверджується уточнений перелік назв і написання українською мовою площ, проспектів, вулиць, провулків, проїздів, тупиків, бульварів міста.

 

Переглядiв: 653