В обласному центрі з’явилося нове футбольне поле зі штучним покриттям (ФОТО)

27.06.2019 08:33
image

В обласному центрі на території школи № 16 відбулася презентація нового футбольного поля зі штучним покриттям сьогодні, 27 червня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, під час заходу для гостей виступили вихованці закладу та зразковий хореографічний ансамбль «Вікторія».

«Ми дуже задоволені результатом проробленої роботи, оскільки це одне з перших полів у нашій області, на якому різнокольорова гамма. Поле має велике значення для наших школярів та всього мікрорайону, оскільки на ньому матимуть можливість тренуватися всі бажаючі. Зараз ми готуємо графік роботи та плануємо, щоб чергували викладачі, які слідкуватимуть за порядком на полі», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR директор закладу Марія Міщенко.
image
image
image
image

За інформацією, кошти виділили з обласного та міського бюджетів. На поле витрачено півтора мільйона гривень.

«Я займаюся футболом вже п’ять років та маю мрію і надалі розвиватися у цій сфері. Саме тому я увесь час тренуюся. Я займався на полях на території шкіл № 4 та № 8. Але зараз у мене з’явилася можливість біля свого навчального закладу займатися на полі з якісним покриттям. Гадаю, що тренування стануть приємнішими і трохи легшими, оскільки через штучне покриття мені буде м’якіше падати», - поділився враженнями учень школи № 16 Марк Гончаренко. 
image
image
image

 

 

Переглядiв: 929