В ОДА назвали найбільших боржників по зарплаті

23.10.2018 09:58

Заборгованість підприємств Кіровоградщини із виплати заробітної плати склала 2,9 млн. грн. Про це під час засідання комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати повідомив директор департаменту соціального захисту Олександр Догаров сьогодні, 23 жовтня, інформує медіапортал DOZOR.

Так, заборгованості мають підприємства лише у трьох містах обласного підпорядкування – Кіровоград, Олександрія та Світловодськ.

«96% заборгованості економічно активних підприємств стосується підприємств промисловості. На сьогодні ми не маємо заборгованості на державних підприємствах. Що стосується комунальних підприємств, то на початку року нам вдалося погасити заборгованість на них. Єдине комунальне підприємство, яке має заборгованість – «Новенське», міськради селища Нового. Підприємства інших форм власності мають заборгованість у розмірі 2,8 мільйонів, зокрема, Світловодське кар’єроуправління – 900 тисяч гривень, ДП «Кіровоградтепло» - 900 тисяч, а та в Олександрії завод «Автоштамп» - 500 тисяч гривень», - повідомив Догаров.

 

 

Переглядiв: 627