В одному з мікрорайонів Кропивницького відкрився новий зал для тренувань джитсерів (ФОТО)

02.03.2020 16:15
image

В обласному центрі на вулиці Попова спортивний клуб «Борець» відкрив новий спортивний зал сьогодні, 2 березня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

За словами засновника спортивного клубу «Борець» Євгена Скирди, це вже шостий спортзал для тренувань.

«Ми вже маємо три тренувальних зали в «Акустиці», у мікрорайоні Масляниківка, а також в Одесі. Нас прохали місцеві жителі відкрити зал тут, на Попова, щоб було ближче діставатися на тренування. Тому нам вдалося отримати це приміщення, закупити обладнання, і вже зараз діти тут займаються», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR Скирда.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Євгеній Скирда зазначає, тут, як і в інших залах спортивного клубу займаються діти різних вікових категорій: від 4 до 6 років, від 7 до 9, 10- 13 років. У новому залі на вулиці Попова можуть займатися і дорослі люди віком від 16 років.

«Тут можуть займатися дорослі будь-якого віку. Якщо хтось прийде з планами перейти до професійних категорії, матиме відповідні здібності, то ми зможемо допомогти. Звісно, навантаження будуть дозованими, можливо, з елементами самооборони. Поки що ми не визначилися з остаточною програмою», - додав Скирда.  

Читайте також:

У Кропивницькому відкриють першу всеукраїнську академію джиу-джитсу (ВІДЕО)

image
Переглядiв: 2507